‘UNLOCK’ SPECIAL

Nederland zit ‘op slot’ tot 6 april 2020. Dit is noodzakelijk om onze gezondheid te beschermen.
We hopen natuurlijk dat we na 6 april weer open mogen. We hebben onze gasten hard nodig en hebben daarom een speciale en zeer gunstig geprijsde ‘Unlock’ special samengesteld.

Reserveer nu al voor de maanden April en Mei.
4-gangen ALL IN van €79,50 voor €59,50 per persoon
6-gangen ALL IN van €114,50 voor €84,50 per persoon

De ALL IN menu’s bestaan uit:
• Aperitief
• Zuurdesembrood met dille boter, zeezout en olijfolie
• Amuse
• 4 of 6 gerechten
• Bijpassende wijn
• Koffie met Lekkernijen

Hopelijk tot snel!

Team Ledeboer

LEDEBOER

Een authentieke sfeer in een modern jasje, dat is wat ons restaurant uniek maakt. In het voormalige bankiershuis van de firma (Helmich) Ledeboer & Co uit 1909 in Almelo,wordt u heerlijk in de watten gelegd.
Het gebouw fungeerde tot 1994 als bankgebouw en oude elementen zoals de kluizen kunt u hier nog steeds terugvinden.

Wij werken zoveel mogelijk samen met lokale producenten en leveranciers. Zo kunt u bij ons terecht voor een ‘Meesterlijk’ kopje koffie, een heerlijk glas (speciaal) bier van de Twentse Bierbrouwerij en live cooking van Chef de Cuisine Rick Blanken.

Ons restaurant biedt plaats aan circa 100 personen en heeft een ruim buiten terras.  Op 9 november 2017, een half jaar na onze opening heeft de Guide Michelin ons restaurant bekroond met een Bib Gourmand, wat staat voor een uitstekende prijs-kwaliteit restaurant. In 2018 zijn wij toegetreden tot de top restaurants van Twente, Twente Culinair en zijn wij opgenomen in de Lekker500.

Wij bieden u de mogelijkheid het Restaurant exclusief voor uzelf af te huren, bijvoorbeeld voor (culturele) evenementen, trouwerijen en vergaderingen. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 12.00 uur.

WordPress Image Lightbox Plugin