CATERING

Elk event is uniek, daarom leveren wij maatwerk. Jij geeft aan wat je wensen zijn, en wij zorgen voor de invulling. 1 ding staat voorop, wij leveren “slechts” kwaliteit. Bij jou thuis, op de werkvloer of bij 1 van onze vaste locaties wij maken van jouw event een dag waarover je nog lang na praat.

Met ruim 20 jaar ervaring in party catering kunt u een van de teams van De Gusteau inhuren voor een onvergetelijke dag. Samen met u bepalen wij wat u nodig heeft. Wij werken samen met gerenommeerde verhuur partijen. Of u nu een mooie BBQ of een exclusief Michelinster diner wenst, wij hebben de kwaliteit in huis. 

Drankkar & Foodtruck
Wij beschikken tevens over een verrijdbare luxe drankkar en een heuse Mercedes Brandweer FoodTruck om jouw feestje een festival uitstraling te geven. Vraag naar de mogelijkheden om deze wagens te huren.

Bijzondere locaties
Tezamen met ons moederbedrijf DeGusteau beschikken wij een aantal vaste locaties die wij voor u kunnen huren voor een vergadering, heidesessie, lunch of diner. Of wat dacht u van een culinaire treinrit met een authentieke stoomtrein? Kijk op onze website DeGusteau voor een impressie.

Neem contact op met DeGusteau via 085-5363603 om de mogelijkheden te bespreken of stuur een mail naar sales@degusteau.nl

.

WordPress Image Lightbox Plugin